Medvirkende

Eurytmiensemblet Metamorfoses faste stab:

Eurytmist Anette Nielsen

Curriculum Vitae  Anette Nielsen (f. 1966)
Jeg har i en årrække været medlem af et danseensemble (moderne dans) og i den anledning deltaget i samt opsat en lang række danse- og eurytmiforestillinger.
Ultimo 2016 var Jeg medstifter af Eurytmiensemblet Metamorfose. Med Metamorfose har jeg siden medvirket i udvikling og opførelse af en lang række eurytmiforestillinger baseret på værker af klassiske komponister som Beethoven, Brahms, Chopin, Carl Nielsen m.fl., men også værker af moderne danske komponister samt eventyrfortællinger.
Jeg har et solidt fundament, bl.a.:
– En 2-årig diplomuddannelse i klassisk ballet og morderne
dans på London Studie Centre og London Contemperary Dance Shool (“The Place”),
– En 4-årig diplomuddannelse på eurytmiskole I København,
– En 1-årig pædagogisk eurytmiuddannelse på eurytmiskole i Järna I Sverige,
– En 2-årig diplomuddannelse på musiklærerskole Audonicon i Skanderborg,
– En 1-årig diplomuddannelse på Institute for Eurythmy in Workplace in Haag, Holland og Sekem, Ægypten (Annemarie Ehrlich),
– En 3-årig Master of Art uddannelse i Helseeurytmi i Stroud, England og
– En videregående diplomuddannelse i Toneeurytmi i Pardess Hanna Karkur, Israel (Jan Ranck).
Jeg har 21 års ubrudt erfaring som pædagogisk eurytmilærer på Rudolf Steinerskoler. Jeg arbejder pt. som eurytmi-lærer og helseeurytmi-terapeut på Rudolf Steinerskolerne I Kvistgård og Vordingborg.

Eurytmist Lisbeth Christoffersen

Eurytmist Lisbeth Christoffersen

Pianist Sanne Andersen

Curriculum Vitae Sanne Andersen
Jeg har mere end 20 års erfaring som pianist på Rudolf Steinerskoler, herunder som pianist i eurytmiundervisningen. Arbejder pt som pianist ved Rudolf Steinerskolen Vidar i Gentofte.
Jeg har deltaget ved festivaler med uropførelser af ny musik, fx. ‘OpenDays 2011/12’ og i ‘Ny Musik i Birkerød’; I 2018 ved “Barok og Moderne”, hvor udgangspunktet var en række Chaconne/Passacaglia skrevet til lejligheden.
Jeg har optrådt med Michala Petri, blokfløjte, i flere sammenhænge og sopran Trine Bastrup Møller ved en række koncerter, hvor sange af Ib Nørholm, Carl Nielsen og Peter Heise var temaet.
Jeg har desuden et stilistisk bredt koncertsamarbejde med bratschist Anette Slaatto samt solokoncerter med Felix Mendelssohns klaverværk “Lieder ohne Worte”.
Har sideløbende, gennem en årrække, været den pianistiske drivkraft ved eurytmiopførelser i mange forskellige sammenhænge, senest som medstifter og medlem af Eurytmiensemblet Metamorfose.
 Uddannelse
Uddannet på det Kgl. Danske Musikkonservatorium af Tove Lønskov og Tom Ernst.
Fik i studietiden vækket interessen for ny dansk klavermusik, hvilket bla. resulterede i indspilningen af Ib Nørholms samlede klaverværker på ‘Kontrapunkt’. Det blev til i et tæt samarbejde med komponisten i en periode på 7 år.

Ad hoc medlemmer:

Eurytmist Charlotte Kranz

Eurytmist Charlotte Krans

Eurytmist, Lidwien Vervloet

Eurytmist, Annemona Isabelle Jensen

Korografi, Göran Kranz.

Fløjte, Marie Sørensen.

Harpe, Sofie G. Larsen.

Violin, Siri Abildgaard

Sprogformer, Jo Rink

Sprogformer, Henriette Alsbæk

Sprogformer, og sanger Lisbet Solvang

Recitation, Leander Nybo